Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Articles

PRAŽEN PUTOVANJA - ZASTUPSTVO ZA ROŠERO MIDIBUSEVE

Rošero First FHLI je turistički midibus visoke klase dostupan u duljunama do 8,5 metara. Posebnost ovog midibusa je vrhunska europska kvaliteta izrade, što posebno cijene brojni vlasnici najvećim dijelom iz Nordijske i Baltičke regije, Njemačke, te zemalja Beneluksa

roero first 14 roero first 30

Kako bi se putnicima pružio vrhunski osjećaj udobnosti i sigurnosti tijekom svakog putovanja zaslužna je bogata serijska oprema, dok su prilikom izrade birani samo najkvalitetniji materijali kako bi zadovoljstvo putnika bilo potpuno.

Standardna sigurnosna oprema svakog vozila u ponudi uključuje ABS, ASR, EBS i LDWS koji upozorava vozača na nekontrolirani izlazak iz voznog traka zvučnim signalom i vibracijama u vozačkom sjedalu.

Uz turistički model dostupne su i druge varijante ovog midibusa. Raspon ponude seže od osnovnih niskopodnih modela koji su posebno prilagođeni ulasku osoba s invaliditetom, te roditeljima sa malodobnom djecom, školskog modela koji je serijski dostupan već sa 33 sjedeća mjesta, međugradskog modela koji uz prilagođenu unutrašnjost svom vlasniku pruža najjednostavnije moguće održavanje, dok sam vrh ponude čini turistički model koji zadovoljava standarde najzahtjevnijih kupaca.

Vozila uz standardni dizel motor sa EURO VI emisijskim standardom, mogu biti pogonjena i na CNG (stlačeni prirodni plin), a niskopodni modeli su dostupni i u potpuno električnoj izvedbi autonomije preko 170 kilometara idealnoj za stare gradske jezgre, zaštićene prirodne krajolike i noćne linije.

Vlasnicima svako Rošero First vozilo dokazati će se svojom ekonomikom, udobnosti i sigurnosti u vožnji, vrhunskom kvalitetom izrade, jednom riječju to je najbolji mogući izbor za prijevoz srednje velikih grupa ljudi.

Cijelu galeriju slika novog Rošero First turističkog midibusa možete pogledati ovdje.